Du er her: Forside » Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for bedste-haarboerste.dk

Senest opdateret: [10-07-2024]

På bedste-haarboerste.dk værdsætter vi dit privatliv og er forpligtet til at beskytte de personoplysninger, du deler med os. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine oplysninger, når du bruger vores platform.

1. Information vi indsamler

Når du besøger bedste-haarboerste.dk, kan vi indsamle følgende oplysninger:

  • Personlige oplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som du giver os, når du udfylder formularer, tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller interagerer med vores platform på anden vis.
  • Tekniske oplysninger: IP-adresse, browsertype og -version, tidszoneindstilling, browsertilføjelser, operativsystem og platform.
  • Information om dine besøg: Herunder de fulde Uniform Resource Locators (URL), klikstrøm til, igennem og fra vores hjemmeside (herunder dato og tid), produkter du har set eller søgt efter.

2. Hvordan vi bruger dine oplysninger

Dine oplysninger anvendes til at:

  • Administrere vores site og for interne operationer, herunder fejlfinding, dataanalyse, testning, statistisk og undersøgelsesmæssige formål.
  • Forbedre vores site for at sikre, at indholdet præsenteres på den mest effektive måde for dig og din computer.
  • Give dig information, produkter eller tjenester, som du anmoder om fra os, eller som vi mener vil interessere dig, hvor du har samtykket til at blive kontaktet til sådanne formål.
  • Overholde vores lovmæssige og reguleringsmæssige forpligtelser.

3. Deling af dine oplysninger

Vi kan dele dine personlige oplysninger med udvalgte tredjeparter, herunder:

  • Forretningspartnere, leverandører og underleverandører til udførelse af enhver kontrakt, vi indgår med dem eller dig.
  • Annoncører og reklamenetværk, der kræver dataene til at vælge og vise relevante annoncer til dig og andre.

Vi kræver, at alle tredjeparter respekterer sikkerheden af dine personlige oplysninger og behandler dem i overensstemmelse med loven.

4. Sikkerhed

Vi har implementeret passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige oplysninger bliver utilsigtet tabt, brugt eller tilgået på uautoriserede måder, ændret eller offentliggjort. Derudover begrænser vi adgangen til dine personlige oplysninger til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, der har et forretningsmæssigt behov for at kende. De vil kun behandle dine personlige oplysninger på vores instrukser og er underlagt fortrolighedspligt.

5. Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger og, hvor relevant, til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger samt retten til dataportabilitet. Hvis du ønsker at udøve disse rettigheder, bedes du kontakte os.

6. Ændringer i vores privatlivspolitik

Eventuelle ændringer, vi måtte foretage af vores privatlivspolitik i fremtiden, vil blive offentliggjort på denne side og, hvor passende, notificeret til dig via e-mail. Venligst tjek denne side regelmæssigt for opdateringer eller ændringer i vores privatlivspolitik.

Du kan til enhver tid tjekke og ændre i din samtykke ved at klikke på Cookie-ikonet nederst til venstre. 

Kontakt

For spørgsmål, kommentarer og anmodninger vedrørende denne privatlivspolitik er du velkommen til at kontakte os på kontakt@pandafeet.dk.

Tak fordi du bruger bedste-haarboerste.dk!